Priskalkulator

Vår priskalkulator

Two columns
Vertical
Horizontal
Priskalkulator
Sammendrag
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Betalingsbetingelser

Sammen med utkastet til takstrapporten din vil du enten motta en faktura direkte fra BRATAKST med 10 dagers forfall eller du kan motta en link til en betalingsside hos vår samarbeidspartner Svea. Når det gjøres avtale om takstoppdrag velger dere hvordan betalingsløsning dere ønsker.
Hos Svea kan du velge å utsette eller dele opp din betaling. Dette gir deg større økonomisk fleksibilitet og mulighet til å betale regningen i eget tempo.
Tilbudet om betalingsutsettelse gjelder i tre dager etter at du har mottatt betalingslinken. Ved valg av utsettelse/delbetaling kan du når som helst, innenfor perioden, innfri utestående beløp uten ekstra kostnader. Gjør du ikke et aktivt valg av betalingsmetode vil du motta en ordinær faktura på hele beløpet.

Vilkår for betalingsutsettelse hos SVEA:

Betalingsvalg
Etableringsgebyr
Mnd. Termingebyr
Rente per 14.10.22
3 mnd. utsettelse
195 kr
45 kr
Rentefritt
6 mnd. utsettelse
495 kr
45 kr
Rentefritt
12 mnd. utsettelse
295 kr
45 kr
4,95%
24 mnd. utsettelse
395 kr
45 kr
9,95%

Endringer i betingelser hos våre samarbeidspartnere kan forekomme uten at nettsiden vår til enhver tid er oppdatert. Det anbefales derfor å alltid kontrollere www.svea.com for eksakte betingelser.
Avtale med Svea forutsetter godkjent kredittvurdering.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle