Om oss

BRATAKST AS

Med over 20 års erfaring fra takst- og byggebransjen har vi gode forutsetninger for å tilby en solid tjeneste. Fagkunnskaper med erfaring fra restaurering av verneverdige bygninger, nybygg av boliger og fritidsboliger. I tillegg kommer også erfaring fra ombygging av skoler, institusjoner og kontor/næringsbygg.

Kompetansen spenner fra den fysiske utførelsen til drift av byggmesterbedrift og prosjektledelse i mellomstor byggmesterbedrift. De senere år har daglig leder utført i overkant av 3.000 takstoppdrag i Midt-Troms.

Eier innehar mesterbrev som bygg- og tømrermester. Eier har hatt godkjenning som takstmann siden 2007. BRATAKST er tilsluttet bransjeorganisasjonen Norsk takst.

BRATAKST utfører takst og rådgivningstjenester i Midt-Troms, hvor hovedoppdraget vi tar på oss er tilstandsrapport av bolig før salg. Vi utfører tilstandsrapporter på eneboliger, eneboliger med utleiedel, selveierleiligheter, borettslagsleiligheter og fritidsboliger.

Et godt omdømme skapes av fornøyde kunder, fornøyde kunder skapes gjennom god service og godt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Ønsker du en tilstandsrapport?

BRATAKST har bred erfaring med taksering av boliger og næringsbygg.
Ønsker du en rapport, eller har du andre spørsmål? Kontakt oss i dag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle