Om oss

Om oss

Med nærmere 20 års erfaring fra takst- og byggebransjen har vi gode forutsetninger for å tilby en solid tjeneste. Fagkunnskaper med erfaring fra restaurering av verneverdige bygninger, nybygg av boliger og fritidsboliger. I tillegg kommer også erfaring fra ombygging av skoler, institusjoner og kontor/næringsbygg.

Kompetansen spenner fra den fysiske utførelsen til drift av byggmesterbedrift og prosjektledelse i mellomstor byggmesterbedrift. De senere år har daglig leder utført i overkant av 2.000 takstoppdrag i Midt-Troms.

Eier innehar mesterbrev som bygg- og tømrermester. Eier har hatt godkjenning som takstmann siden 2007. BRATAKST er tilsluttet bransjeorganisasjonen Norsk takst.

BRATAKST utfører takst og rådgivningstjenester i Troms, hvor hovedoppdragene er Næringstaksering, Tilstandsrapport, Verditakster av eiendommer, boliger, fritidsboliger og ubebygde tomter, verdivurderinger, byggrådgivningstjenester og Uavhengig kontroll i forbindelse med byggearbeider, samt energimerking av boliger.

Et godt omdømme skapes av fornøyde kunder, fornøyde kunder skapes gjennom god service og godt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Top