BRATAKST

BRATAKST

BRATAKST er et takstselskap med base på Finnsnes. Vi påtar oss blant annet byggeledelse, uavhengigkontroll og verditaksering av eiendom (bolig og næring) i hele Troms.

Vårt mål er å tilby faste priser på alle våre tilstandsrapporter, verditakster og verdivurderinger. Din pris beregner du i vår priskalkulator og vi kontakter deg ved første mulighet etter tilbudet er sendt til deg. For andre oppdrag vil vi i størst mulig grad gi et pristilbud før oppdraget påbegynnes slik at du som kunde slipper ubehagelige overaskelser når regningen kommer.

Anders Killie Solli

Kompetansen vår spenner fra den fysiske utførelsen av bygg til drift av byggmesterbedrift og prosjektledelse i mellomstor byggmesterbedrift. De senere år har daglig leder vært ansatt i annen takseringsbedrift og utført i overkant av 1.500 takstoppdrag i Midt-Troms.

Eier innehar mesterbrev som bygg- og tømrermester og har hatt godkjenning som takstmann siden 2007. I dag er BRATAKST tilsluttet NITO Takst og Takstsentralen.

BRATAKST AS utfører takst og rådgivningstjenester i Troms, hvor hovedoppdragene er rådgivningstjenester i forbindelse med nybygg og ombygging, tilstandsrapport, uavhengig kontroll, verditakster av boliger, fritidsboliger og ubebygde tomter og verdivurderinger samt energimerking av boliger.

Ring oss på 77844044 eller send en e-post til anders@bratakst.no Den enkleste måten å få svar på dine spørsmål er å sjekke vår nettside www.bratakst.no, og ikke minst vår priskalkulator som finnes der.

Anders

Facebook

Top